Retourneren

Bent u niet tevreden met een door ons geleverd product? Dan mag u het artikel terugsturen en krijgt u uw geld terug. Volgens het zogenaamde ‘ontbindingsrecht’ heeft u als consument bij een webwinkel (zoals Parcel Comfort) namelijk het recht om de koop kosteloos terug te draaien. (Afgezien van de kosten voor retourzending.) Komt u er tijdens deze 14 dagen achter dat u toch niet helemaal gelukkig bent met uw product? Stuur het dan dus gewoon terug!

Vanzelfsprekend gelden hier wel een paar kleine regeltjes voor:

  • U heeft het product niet gebruikt en het is niet beschadigd.
  • Het product retourneert u in de originele verpakking. Deze verpakking heeft u alleen geopend om te kunnen zien of u het product wilt houden.
  • Wij kunnen helaas geen op maat gemaakte en/of gepersonaliseerde  producten retour nemen.
  • Sommige producten uit ons assortiment zijn niet geschikt om via de pakketdienst van PostNL retour te sturen. Dit geldt bijvoorbeeld voor de Easy Receiver die te groot is. Deze producten zullen door onze logistieke partner worden opgehaald. De kosten hiervoor bedragen €75-.
  • Wordt uw bestelling geleverd met schade of is het defect? Sorry, vergeef ons!! Meld dit in ieder geval altijd zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 24 uur. Stuur een mailtje met foto naar contact@parcelcomfort.com en dan zorgen onze helden van de klantenservice dat het goed komt.
  • Kijk voor alle specifieke regels op onze Algemene Voorwaarden pagina.
     

Hoe werkt retourneren?

Retourneren bij Parcel Comfort is erg eenvoudig.

Sommige producten zijn zoals gezegd niet geschikt voor de pakketdienst van PostNL. Het gaat hier bijvoorbeeld om de Easy Receiver die te groot en te zwaar is. Dit zijn dan ook altijd items die we via onze transporteur bij jou thuis hebben bezorgd.  Als u besluit om deze retour te sturen, rekenen we hier €75,- voor. Het aanmelden van een product voor onze eigen transporteur gaat op de volgende manier:

U stuurt een mail met daarin het verzoek de Easy Receiver terug te willen sturen. Wij zullen vervolgens uw retourzending aanmelden bij onze transporteur die met u een afspraak maakt om de zending bij u op te halen.

U kunt op de originele verpakking / doos ons adres zetten.
Dit is: Pastoor de Bondtstraat 7
5321VJ  Hedel  NL

Vermeld bij ons adres uw factuurnummer zodat wij weten om welke zending het gaat.

Let op: Het is belangrijk dat het oude adreslabel niet meer zichtbaar is. Plak dus het nieuwe label over het oude heen of haal het oude eraf. Anders bestaat de kans dat de bezorger straks weer aan uw eigen deur staat! Ook dient de verpakking onbeschadigd te blijven.

Wil u een artikel retour sturen via PostNL? 
Stuur ons een mail waarin vermeld staat dat u uw bezorgde product(en) retour gaat sturen. Vermeld altijd uw factuurnummer.

Het enige wat u dan nog hoeft te doen is een adreslabel op de doos plakken en de (goed dichtgeplakte) doos afleveren bij de dichtstbijzijnde PostNL locatie. De kosten voor retourzending zijn voor uw eigen rekening.

Let op: Het is belangrijk dat het oude verzendlabel niet meer zichtbaar is. Plak dus het nieuwe label over het oude heen of haal het oude eraf. Anders bestaat de kans dat de bezorger straks weer aan uw eigen deur staat!

PostNL werkt met maximale afmetingen voor haar pakketdienst:
175 x 78 x 55 cm
Het maximale gewicht bedraagt 31,5 kg.

Wanneer een product groter is dan deze afmetingen of zwaarder dan 31,5 kg, kunt u het niet met PostNL retour sturen en zal de retourzending door onze transporteur worden verzorgd.