Installatie

5c318129 f03c 4945 a983 d3d4986b0496

Plaatsing aan de wand:

De installatie van de Easy Receiver is zeer eenvoudig ongeveer 20 minuten werk. In verband met het gewicht van de Easy Receiver adviseren wij u de installatie met twee personen uit te voeren. Omdat de Easy Receiver geen stroom nodig heeft kunt u deze overal plaatsen zonder specifieke kennis. 

1) Kies een geschikte plaats, eenvoudig te bereiken voor de pakketbezorger.
2) Teken de schroefgaten van muurbeugel horizontaal af op de wand op een hoogte van 925 mm
3) Monteer de muurbeugel met het meegeleverde wandbeslag, voor een houten wand gebruikt u de schroeven (4), in harde materialen als steen en beton gebruikt u de pluggen en schroeven (2 + 4).
4) Zet de Easy Receiver tegen de muurbeugel en open de bovenklep, u kunt de Easy Receiver nu met de meegeleverde bouten (5) vastzetten aan de beugel.

Uw Easy Receiver is nu klaar voor gebruik. 

Plaatsing met grondanker:

De installatie van de Easy Receiver is zeer eenvoudig ongeveer 20 minuten werk. In verband met het gewicht van de Easy Receiver adviseren wij u de installatie met twee personen uit te voeren. Omdat de Easy Receiver geen stroom nodig heeft kunt u deze overal plaatsen zonder specifieke kennis. 

1) Kies een geschikte plaats, eenvoudig te bereiken voor de pakketbezorger.
2) Draai het grondanker (aan de achterzijde van de Easy Receiver) in de grond en laat dit 10 cm uitsteken. 
3) Plaats de Easy Receiver met de opening aan de onderzijde over het grondanker.
4) Draai het grondanker nu een aan tot de Easy Receiver vast staat en het oog van het grondanker haaks op de uitsparing staat.

Uw Easy Receiver is nu klaar voor gebruik. 

f621f961 838c 4503 bcae 38246416a6ef

Gebruiksaanwijzing

Onderstaande documenten zijn beschikbaar als download in PDF formaat. Voor het openen van de documenten dient Adobe PDF reader op uw device te zijn ge├»nstalleerd. 

Montagehandleiding muurbeugel (0.4 mb)
Montagehandleiding grondanker (0.4 mb)

Easy Receiver impressie