F.a.q

Ja. De Easy Receiver is, indien u deze optie kiest, uitgerust met een brievenbusklep en kan dus gebruikt worden om brieven te ontvangen. De brieven- en de pakketontvangst zijn gedeeld en kunnen in 1 beweging geleegd worden.
U kunt kiezen uit de kleuren zwart (zijdeglans ral 9005) en antraciet (zijdeglans ral 7016).
Nee, de Easy Receiver werkt geheel stroomloos, dit geeft u volledige vrijheid wat betreft plaatsing en is wel zo goed voor het milieu.
De afmetingen van de Easy Receiver zijn: 58cm x 68cm x 120cm (lxbxh)
Wanneer de bezorger de klep opent, verschijnt vervolgens de deponeer-plaat. Het pakket wordt op de deponeer-plaat gelegd en door middel van het sluiten van de klep, glijdt uw pakket van de plaat veilig in de ontvangstruimte.
Ja, de Easy Receiver is zowel tegen een muur als vrijstaand zeer eenvoudig te plaatsen. Uw Easy Receiver wordt geleverd met een duidelijke installatiehandleiding. U vindt de installatiehandleiding ook op onze installatiepagina. Mocht u toch liever willen dat onze monteurs uw Easy Receiver komen installeren, neem dan contact met ons op via mail of WhatsApp voor het inplannen van een installatieafspraak.
Alle soorten bodems en wanden zijn mogelijk, je hoeft enkel te letten op toegankelijkheid, en de grootte van het oppervlak of de muur.
Toegankelijkheid:
De Easy Receiver moet meestal zichtbaar zijn vanaf de straat, oprit of voordeur zodat de bezorgers hem gemakkelijk kunnen vinden wanneer zij uw pakketje komen leveren.
Doordat u een sticker krijgt meegeleverd die u bij uw deurbel kunt plakken weet de bezorger dat het pakketje in de Easy Receiver geleverd moet worden indien u niet thuis bent of niet open doet.
Ja, voor het in ontvangst nemen van de Easy Receiver dient er iemand aanwezig te zijn. Uiteraard zal onze transporteur vooraf contact met u opnemen om een geschikt bezorgmoment in te plannen. In geval van installatie hoef je niets voor te bereiden, behalve te bepalen waar je jouw Easy Receiver geïnstalleerd wilt hebben.
Wij leveren altijd binnen 5 werkdagen voor de producten die in voorraad zijn in ons magazijn en die besteld worden in Nederland. Montage door ons team kan op afspraak ingepland worden.